Začala se mazlit s

Dobrý večer přátelé. I Rachna Aggarwal vás všechny moc vítám na nonveg story.com. Jsem velkým fanouškem jeho skvělých sexy příběhů. Dnes vám povím svůj sexy příběh. Dlouhé dny jsem přemýšlela, že i já vám určitě povím příběh o pohlaví mého nemanželského vztahu. Dnes vám tedy povím svůj příběh.


Ramnath patřil k Yadavovým. Byl obyvatelem vesnice v Noidě. Ale byl velmi cool. Věk bude nějakých 1820. Přišel domů brzy v 6 ráno. Připravuje snídani pro děti. dal by je do školy. Pak se vrátí a udělá všechnu práci mého domu. Od rána do večera téměř neodpočívá. Pomalu jsem začal jíst hodně tracků z Ramnath.


Ve volném čase jsem si s ním hodně povídal. Oh Ramnath! Jsi velmi mladý. Proč se nevdám??Jednoho dne jsem se ho jen se smíchem zeptala.

Ahoj BBG! Máme na hlavě půjčku 5 milionů. Všechny peníze byly vynaloženy na léky našeho Bapu. Vzal si tam léky. Bapu přesto nepřežil.Když Ramnath začal říkat, zvlhly mu oči.


"Rozumím," řekl jsem a soucitně jsem položil ruku na jeho mladé rameno. "Ramnathe, takže nemáš žádné přátele?" zeptal jsem se a zjemnil jeho náladu. Začal se smát.

Read more

http://trishadehradun.in/
http://byrl.me/0bPTpzf
http://byrl.me/VZ1kcBA
http://byrl.me/ODBRQkU
http://byrl.me/F8akbEh
http://byrl.me/JeC7MOh

Žádné BBG! Velmi se za tu dívku stydíme,“ řekl jazykem vesnice. začala jsem se smát.


Po manželově odchodu mohu říci, že můj sluha se stal mým velkým přítelem, přítelem. Rozesmíval mé děti jiným způsobem. Moje děti jedly jídlo z jeho rukou. Taky si s ním hrál.


Jak dny plynuly, stal jsem se posedlý sluhou Ramnath. Teď jsem s ním chtěla mít fyzický vztah co nejdříve. Chtěl jsem si užít jeho mladé tělo.


Jejda BBG!! Piky! Řekl. Ramnathe, mám silnou bolest v noze. Prosím, zmáčkni to,“ řekl jsem


Ahoj BBG! Řekl. přišel do mé ložnice. Měla jsem na sobě chladnou noční košili. Ramnath začal tlačit na mé nohy. Začalo mě to hodně bavit. Ale nechtěl jsem mu tlačit na nohy. Musel jsem sníst jeho mladého ptáka.


Ramnath o něco výše!! řekl jsem


Teď začal tlačit na moje stehna. Záměrně jsem si položil noční košili. Ramnath byl uchvácen, když viděl mé vytvarované tělo. Nic takového mu ale neudělal. Chtěl jsem, aby mě držel a jen mě šukal. Ale byl to úplně hloupý Baba. Najednou jsem ho chytil.

Read more

http://byrl.me/fyl8uIn
http://byrl.me/t8Il85F
http://byrl.me/GYsIoZ0
http://byrl.me/sI4qN3h
http://byrl.me/pAhrCmY
http://byrl.me/iTMHC1z

Ramanathe, uhas mou žízeň dnes! Odkdy žízním po tvé lásce! řekl jsem Byl úplně v šoku. bál se. Na hlavě měl pot. Ne ne BBG! Co říkáš! Jsi moje paní. Jak ti to všechno můžu udělat! Řekl.


Ramnath!! Nemůžeš mě odmítnout. Chci tě dnes večer za každou cenu,“ křičel jsem vztekle jako buclatý chips. Byl jsem velmi naštvaný.

Ne ne BBG!! Tohle nemůžeme! Ramnath promluvil a odešel odtamtud. Vrátil jsem se mu zavolat, ale asi byl trochu nervózní. Odešel do svého domu. Byl jsem velmi naštvaný, když odešel. Byla jsem jeho milenkou. Jak šel poté, co se mnou mluvil? Chtěl jsem se mu pomstít.


Když druhý den přišel, spočítal jsem ho. Neví, že to udělám.


Žádné BBG! Nevyhazuj mě! Opravdu potřebuji peníze! Začal prosit se sepjatýma rukama. Dozvěděl jsem se, že velbloud nyní přišel pod horu.


Znovu tě najmu, ale budeš muset dokončit práci, kterou jsi minulou noc nechal nedokončenou. Kdykoli tě pozvu do pokoje, musíš přijít! Jasně jsem to řekl Ramnathovi. Znovu se dostal do přemýšlení. Ale velmi potřeboval peníze. Vzal jsem to. Když byla noc, jemně jsem pokynul Ramnathovi a řekl mu, aby uspal děti ve svém pokoji a pak přišel do mého pokoje.

Read more

http://byrl.me/LoSxbXG
http://byrl.me/EDuZCE2
http://byrl.me/4MCge8r
http://byrl.me/uG8QLQX
http://byrl.me/QAHMZEF
http://byrl.me/lQm9mig

Ramnath přišel do mého pokoje ve 22 hodin. Měla jsem na sobě červenou průhlednou noční košili. Ramnath přišel k mé posteli. Rukama jsem rozepnul každý knoflík jeho košile. Shora byl nahý. Bylo mu pouhých 18 let. Byl to velmi cool mladá banka.


Sát moji mámu!! Objednal jsem si


Jejda BBG!! Promluvil a moje máma začala pít. Velice se mi to líbilo. Bylo to více než 3 měsíce, co manžel odjel do Bangalore. Celé 3 měsíce jsem nejedl žádného kohouta. Za celé 3 měsíce mě žádný muž nepolíbil. Ale dnes si splním všechna svá přání. Myslel jsem si.


Ramnath, moje máma začala pít. Vzal jsem ruku zpod jeho břicha a vzal ji do své kundičky. Začala se mazlit s kundičkou a začala v ní ukazovat prsty. Ramnath pil jako dobrý muž, moje maminko. Ramnath! Nepanikař, pij mé mléko, protože mě považuješ za svou ženu, a šukej mě tak pevně, že můžu křičet," řekl jsem.


Jsem tvá žena pro dnešní večer! Podíval jsem se na něj.


Ramnath přišel na mou kundu a začal pít moji kundu. S legrací popíjel můj špatný. Jednou rukou také velmi rychle ohmatával mou kundičku. Ohmatával mou kundičku jako stroj. Nyní Ramnath vložil svůj penis do mé kundičky. Můj manžel Virendra mě hodně šukal, takže moje kundička byla hodně roztrhaná. Ramnathův penis vlezl do mé nory s velkou lehkostí.

Read more

http://byrl.me/l4eqViZ
http://byrl.me/ygS48Gp
http://byrl.me/25hw1GT
http://byrl.me/pZT8yi7
http://byrl.me/57SsmTL

Začal mě olizovat jako darebák. Ramnath rychle začal bít jeho penis rukou. Matka stále otevírala ústa, aby pila své zboží. Po nějaké době z jeho penisu vyšel tón Fucha Fucha a dostal se přímo do mých úst. Vypil jsem všechny jeho věci. Poté, přátelé, jsem dostal zadek tím, že jsem mu to řekl.

Comments