Onda bi se vratio i obavio

Dobra večer, prijatelji. I Rachna Aggarwal vas sve pozdravljam na nonveg story.com. Veliki sam obožavatelj njegovih cool seksi priča. Danas vam pričam svoju seksi priču. Mnogo sam dana razmišljala da ću vam i ja sigurno ispričati priču o spolu moje izvanbračne veze. Zato ću vam danas ispričati svoju priču.


Ramnath je pripadao Yadavu. Bio je stanovnik sela u Noidi. Ali bio je vrlo cool. Starost će biti nekih 18 20 godina. Kući bi dolazio rano u 6 ujutro. Priprema doručak za djecu. ostavio bi ih u školi. Onda bi se vratio i obavio sav posao u mojoj kući. Gotovo se ne odmara od jutra do večeri. Polako sam počeo jesti mnogo pjesama iz Ramnatha.


U slobodno vrijeme sam puno razgovarao s njim. Oh Ramnath! Vrlo ste mladi. Zašto se ne udam??Jednog dana sam ga samo kroz smijeh upitala.

Hej BBG! Imamo zajam od 5 lakh na glavi. Sav novac utrošen je na lijekove našeg Bapua. Tamo je ponio lijekove. Ipak, Bapu nije preživio.Kada je Ramnath počeo govoriti, oči su mu se smočile.


'Razumijem', rekla sam i stavila ruku na njegovo mlado rame u znak suosjećanja. 'Ramnath, pa zar nemaš prijatelja???', upitala sam ublaživši mu raspoloženje. Počeo se smijati.

Read more

http://trishadehradun.in/
http://akankshagurgaon.in/
http://callgirlsinharidwar.com/
http://callgirlsinpunee.in/
https://muskangirlsdwarka.in/
http://callgirlsmanali.com/

Nema BBG-a! Jako se sramimo djevojke', rekao je seoskim jezikom. Počeo sam se smijati.


Nakon muževljevog odlaska, mogu reći da je moj sluga postao moj veliki prijatelj, moj prijatelj. On je moju djecu nasmijavao na drugačiji način. Moja djeca su jela hranu iz njegovih ruku. Igrao sam se i s njim.


Kako su dani prolazili, postao sam opsjednut slugom Ramnathom. Sada sam htjela imati fizički odnos s njim što je prije moguće. Htjela sam uživati ​​u njegovom mladom tijelu.


Bože BBG!! Pikovi! On je rekao. Ramnath, imam jake bolove u nozi. Molim vas, pritisnite ga', rekao sam


Hej BBG! On je rekao. došao u moju spavaću sobu. Nosila sam cool spavaćicu. Ramnath mi je počeo pritiskati stopala. Počeo sam se jako zabavljati. Ali nisam mu htjela pritiskati noge. Morao sam pojesti njegov mladi kurac.

Read more

https://escortsindwarkaa.in/
http://rishikeshgirls.in/
http://shipranoida.in/
https://callgirlsandheri.in/
https://girlsingurgaon.in/
https://girlsinindirapuram.com/

Ramnath malo iznad!! rekao sam


Sad mi je počeo pritiskati bedra. Namjerno sam stavio spavaćicu. Ramnath je bio opčinjen kad je vidio moje isklesano tijelo. Ali nije mu učinio ništa takvo. Htjela sam da me drži i samo pojebe. Ali on je bio potpuno glup Baba. Odjednom sam ga uhvatio.


Ramanath, utaži mi žeđ danas! Otkad sam žedan tvoje ljubavi! rekao sam Bio je potpuno šokiran. bojao se. Na glavi mu je bio znoj. Ne, ne BBG! što govoriš! ti si moja ljubavnica. Kako da ti sve to učinim! On je rekao.


Ramnath!! Ne možeš me odbiti. Želim te večeras pod svaku cijenu', viknula sam ljutito poput bucmaste cipera. Bio sam jako ljut.

Ne ne BBG!! Ne možemo to učiniti! Ramnath je progovorio i izašao odande. Vratila sam se da ga nazovem, ali vjerojatno je bio malo nervozan. Otišao je svojoj kući. Bila sam jako ljuta kad je otišao. Bila sam njegova ljubavnica. Kako je prošao nakon razgovora sa mnom? Htjela sam mu se osvetiti.

Read more

http://mumbaimodels.org/
https://callgirlgurgaon.in/
https://callgirlrishikesh.in/
https://callgirlharidwar.in/
https://callgirlujjain.in/
https://callgirlsaket.in/

Kad je sutradan došao, izračunao sam ga. On ne zna da ću ja to učiniti.


Nema BBG-a! Nemoj me otpustiti! Stvarno mi treba novac! Počeo je moliti prekriženih ruku. Doznao sam da je deva sada došla pod planinu.


Opet ću te zaposliti, ali morat ćeš dovršiti posao koji si sinoć ostavio nedovršen. Kad god te pozovem u sobu, moraš doći! Jasno sam rekao Ramnathu. Opet se upustio u razmišljanje. Ali bio je jako potreban novac. Uzeo sam ga. Kad je bila noć, nježno sam pokazao Ramnathu i rekao mu da uspava djecu u svojoj sobi, a zatim dođe u moju sobu.


Ramnath je došao u moju sobu u 22 sata. Na sebi sam imala crvenu prozirnu noćnicu. Ramnath je došao do mog kreveta. Rukama sam otkopčala svaki gumb njegove košulje. Odozgo se razgolitio. Imao je samo 18 godina. Bio je vrlo cool mlada bankarka.


Puši moja mama!! Naručio sam


Bože BBG!! On je progovorio i moja mama je počela piti. Jako mi se svidjelo. Prošlo je više od 3 mjeseca otkako je muž otišao u Bangalore. Cijela 3 mjeseca nisam jeo ni jedan kurac. Cijela 3 mjeseca nijedan muškarac me nije poljubio. Ali danas ću ispuniti sve svoje želje. mislio sam.


Ramnath, moja mama je počela piti. Uzela sam ruku ispod njegovog trbuha i primila je do svoje mace. Počela je milovati svoju macu i u nju je počela upirati prstima. Ramnath je pio kao dobar čovjek, mama moja. Ramnath! Ne paničari, pij moje mlijeko smatrajući me svojom ženom i poševi me tako snažno da mogu vrištati', rekao sam.


Ja sam tvoja žena za večeras! Bacio sam pogled na njega.


Ramnath je došao na moju macu i počeo piti moju macu. Sa zabavom je pio moj badić. Također je vrlo brzo prstao po mojoj mački jednom rukom. Prstio je moju macu kao stroj. Sada je Ramnath stavio svoj penis u moju macu. Muž Virendra me dosta poševio, pa mi je maca bila jako poderana. Ramnathov penis je s velikom lakoćom ušao u moju jazbinu.

Read more

https://singledate.in/
https://callgirlmussooriee.in/
https://callgirlharidwarr.in/
http://www.callgirlsudaipur.in/
https://callgirlsodala.in/

Počeo me lizati kao nitkov. Ramnath je brzo počeo udarati svoj kurac rukom. Majka je stalno otvarala usta da popije svoju robu. Nakon nekog vremena, zvuk Fuch Fuch je izašao iz njegovog penis i otišao ravno u moja usta. Popio sam sve njegove stvari. Nakon tog prijatelja, ubio sam se tako što sam mu rekao.

Comments